Leirit ja työpajat

Majanrakennusleirit Lamminrahkassa

Majanrakennusleirillä tutustumme erilaisiin majoihin, luonnonmateriaaleihin ja liitostapoihin itse rakentamalla ja kokeilemalla. Leiriviikko alkaa mieluisan paikan valinnalla ja rakentamalla yhteisen laavun suojaksi sateelta ja tuulelta. Leirin lopuksi meillä on metsässä pieni kylällinen majoja. Välillä nautitaan kesästä retkeillen, puuhaillen ja leikkien.

Majanrakennusleirit
– KESÄKUUSSA 6.–10.6.2022 klo 9–15.00 Lamminrahkassa
– ELOKUUSSA 1.–5.8.2022 klo 9–15.00 Lamminrahkassa

Leirien hinta: 100 €/hlö, sisältää välipalan.

Leiri sopii vuonna 2014 tai aiemmin syntyneille. Leiripäivä päättyy klo 15, mutta tarvittaessa aikuisia on paikalla klo 16 asti. Ilmoittautuneille lähetetään varmistus leiripaikasta kuukausi ennen leirin alkua.

Kaupunkiseikkailu

Kaupunkiseikkaluleirillä tutustumme lähiympäristöön sekä arkkitehtuuriin taiteen ja leikin keinoilla. Leirillä ihmetellään kaupunkiluontoa, piirretään karttoja ja tietysti seikkaillaan joka päivä turvallisesti Tampereen keskustan läheisyydessä. Välillä nautitaan kesästä leikkien ja pelaillen ja eväitä syöden.

Kaupunkiseikkailu-leiri 13.–17.6.2022 klo 10–15.00 Tampereella
Kokoontumispaikka ilmoitetaan myöhemmin leiriohjelman yhteydessä.

Leiri sopii noin 9–12 -vuotiaille. Kaupunkiseikkailuleiri on maksuton. HUOM. leirille tulee ottaa mukaan omat eväät. Leiripäivä päättyy klo 15, mutta tarvittaessa aikuisia on paikalla klo 16 asti.

Katumaalaustyöpaja - TÄYNNÄ

Sara Hildén -akatemian sisäänkäynti Koivistonkylässä saa tänä kesänä uuden ja värikkään ilmeen! Etsimme nyt maalaamisesta ja katutaiteesta kiinnostuneita nuoria mukaan ideoimaan ja toteuttamaan katumaalausta koulun sisäänkäynnin yhteyteen.

Katumaalaus-työpaja on kolmipäiväinen ja ilmainen kaikille osallistujille. Toivomme löytävämme paljon innokkaita osallistujia avuksi sekä suunnitteluun että toteutukseen! Etsimme yhdessä leiriläisten kanssa katumaalaukselle sopivan aiheen ja värimaailman.

Katumaalaus-työpaja 6–8.6.2022 klo 10–15.00
Sara Hildén akatemialla, Koivistontie 31 B, 33820 Tampere

Mukaan tarvitset ulkona maalaamiseen soveltuvan vaatetuksen – suojaudumme kyllä suuremmilta maaliroiskeilta, mutta suosittelemme pukeutumaan vaatteisiin joiden mahdollinen likaantuminen ei harmita! HUOM. työpajaan tulee ottaa mukaan omat eväät.

Tulossa: Nukkekotileiri

Syyslomalla Tampereella