Leirit ja työpajat

Rakennettu maailma

Syyslomalla 12.-16.10.2020 klo 9:00-14:00 Tiedekalla (Ilvestie 19, Tampere) sis. ruokatauon

Kurssin hinta: 150 €/hlö, 250 €/2 hlöä (sisältää välipalan, huom. erikoisruokavalion omaavan tulee varustautua omin eväin)

Suositusikä kurssille on 9-12 vuotta. Kurssilla opettelemme rakennus- ja tilamassojen hahmottelua. Kurssin tavoitteena on antaa lapselle uusia välineitä, tutkia rakennettua ympäristöä ja oppia ymmärtämään oman kokemuksensa kautta ympäristöä rakentamalla pienoismalleja. Ilmoittautuneille lähetetään varmistus kurssipaikasta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssin vastuuohjaaja: Ville Mäkelä

Menneet tapahtumat

Talviloman pajat on suunnattu 7-12-vuotiaille. Alle kouluikäiset voivat osallistua useimpiin pajoihin aikuisen kanssa. Lisätietoa www.tiedeka.fi/tiede-koodileirit

 

 

TORSTAI 28.2.2019 Tiedeka

klo 12:30-15 Arkkitehtuuri: Lumimaailma Luodaan valkoistakin valkoisempi lumimaailma, joka ei sula sisällä. Lumikuningattaren linna, jääpeikkojen vallit – mitä kaikkea valkoista keksitäänkään! Hinta 25€, pajaan mahtuu 12 osallistujaa.

Järjestää Arkkitehtuurikoulu Tiili.

 

PERJANTAI 1.3.2019 Tiedeka

klo 9-11:30 Arkkitehtuuri: Lumen valtakunta (alle kouluikäisille) Lumivalkoista arkkitehtuuria, joka ei sula sisällä. Sokeripalalinnaa vartioi pumpulinpehmeä lumiukko – vai oliko se sittenkin jääjänis? Lapset voivat osallistua tähän pajaan itsenäisesti tai tutun aikuisen kanssa. Hinta 25€, pajaan mahtuu 12 osallistujaa.

 

Järjestää Arkkitehtuurikoulu Tiili.

Arkkitehtuurikoulu Tiili on mukana Tiedekassa lauantaina 16.2. klo 12-16 järjestettävässä perhetapahtumassa. Tampereen Insinöörit ry:n järjestämässä tapahtumassa voi kokeilla arkkitehtuurin lisäksi koodaamista ja hypätä tieteen jännittävään maailmaan!

 

 

 

LAUANTAI 16.2. Tiedeka

klo 12.00-16

 

 

Arkkitehtuurityöpaja lapsille. Tekemistä ja ihmeteltävää riittää koko perheelle.

Kohtauksia Kaupungilla on viikon mittainen 3.- 6. luokkalaisille lapsille suunnattu arkkitehtuuria ja animaatiota yhdistävä työpaja. Viikon aikana rakennetaan ja askarrellaan hullunkurisia paikkoja, joissa seikkailee erilaisia hahmoja. Yhdessä suunniteltu ja toteutettu teoskokonaisuus animoidaan lyhytelokuvaksi, jonka osallistujat tottakai saavat myös kotiin katsottavaksi! 

Kohtauksia Kaupungilla 2018 järjestettiin 15.- 19.10.2018 Tammelan koululla yhteistyössä Pirkanmaan Elokuvakeskuksen, Tampereen kaupungin ja Taiteen Edistämiskeskuksen kanssa.

 

Linkki vimeoon ja kuvagalleriaan julkaistaan myöhemmin.