Kurssit

Kiinnostaako rakentelu, piirtäminen, suunnittelu tai askartelu? Kaikkea näitä ja paljon muuta puuhaa löydät arkkitehtuurikursseiltamme. Täältä löydät tiedot jokaisesta kurssista, aikatauluista ja yhteystiedoista. Voit ilmoittautua kursseille alla olevan linkin kautta

 

Vapaapaikkoja ja sisarusalennuksia on mahdollista tiedustella. Myös osamaksu on järjestettävissä pyydettäessä.
Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruutuksista tulee aina ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen arkkitehtuurikoulu.tiili@gmail.com.

 

Annetun aikataulun (ks. alla) ulkopuolella tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluja 20 € / oppilas. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Jos oppilaspaikka perutaan 14 vuorokautta ennen kurssin alkua tai myöhemmin, veloitamme 25 prosenttia kurssimaksusta. Jos oppilaspaikka perutaan kurssin alettua, veloitamme täyden kurssimaksun.

Kurssimaksuissa huomioidaan keväällä koronaepidemian vuoksi keskeytyneen kurssin osallistujille 80 € alennus.

 

Seuraamme koronavirustilannetta ja viranomaisten suosituksia. Arkkitehtuurikurssilla huomioidaan jatkossa käsihygienia entistä huolellisemmin ja pöytien siivousta tehostetaan. Muistutamme, että flunssaoireisena ei voi tulla kurssille. Mahdollisen epidemia-alueelle suuntautuneen matkan jälkeen on hyvä olla pari viikkoa poissa kurssilta. Toivomme osallistujilta etukäteen ilmoitusta kurssikerroilta poisjäämisestä.

 

 

Minit: 6-11 vuotiaiden ryhmä

Keskiviikkoisin klo 16.30- 17.45 Tiedekassa (Ilvestie 19)

Kurssikertoja: 9 kpl 16.9.-25.11.2020 välisenä aikana

Kurssin hinta: 200 € (sisältää 20€ jäsenmaksun). Keväällä koronaepidemian vuoksi keskeytyneen kurssin osallistujille 80 € alennus.

 

Kurssilla tutustumme arkkitehtuuriin taiteen ja rakentelun keinoin. Käsitystä arkkitehtuurista vahvistetaan yhdistämällä se arjen ympäristöihin ja omiin kokemuksiin. Luvassa on mielenkiintoisia tehtäviä, jotka haastavat ajattelua juuri sopivasti ja luovat ilon ja oivalluksen hetkiä!

 

Kurssin vastuuohjaaja: Roza Pöysti

Juniorit: 11-19 vuotiaat

Keskiviikkoisin klo 18.00-20.00 Tiedekassa (Ilvestie 19)

Kurssikertoja: 9 kpl 16.9.-25.11.2020 välisenä aikan

Kurssin hinta: 200 € (sisältää 20€ jäsenmaksun). Keväällä koronaepidemian vuoksi keskeytyneen kurssin osallistujille 80 € alennus.

 

Kurssilla tutustutaan arkkitehtuuriin sekä historian, että nykypäivän näkökulmasta. Lisäksi käydään läpi arkkitehtuurin peruskäsitteitä. Oppiminen tapahtuu pääosin rakentelun, suunnittelun ja taiteen keinoin toteutettavien monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien kautta. Kurssilla pyritään vahvistamaan sekä ilmaisukykyä ja teknisiä taitoja, että ymmärrystä arkkitehtuurista kokonaisuutena.

 

Kurssin vastuuohjaaja: Roza Pöysti