Leirit ja työpajat

Katso kevään 2020 leirit ja työpajat alta. Leirien kuvauksista löydät myös ilmoittautumisohjeet sekä leirin tarkemmat tiedot. Jos olet kiinnostunut tulevista työpajoista tai leireistä, tai haluaisit sellaisen järjestettävän esimerkiksi työpaikallasi tai koulussasi, otathan rohkeasti yhteyttä! Voit laittaa meille viestiä arkkitehtuurikoulu.tiili@gmail.com

Rakennettu maailma

Talvilomalla 24.-27.2 klo 9:00-14:00 Tiedekassa (Ilvestie 19) sis. ruokatauon
Kurssin hinta: 150 €/hlö, 250 €/2 hlöä (sisältää välipalan, huom. erikoisruokavalion omaavan tulee varustautua omin eväin)

 

Suositusikä kurssille on 9-12 vuotta. Kurssilla opettelemme rakennus- ja tilamassojen hahmottelua. Kurssin tavoitteena on antaa lapselle uusia välineitä, tutkia rakennettua ympäristöä ja oppia ymmärtämään oman kokemuksensa kautta ympäristöä rakentamalla pienoismalleja. Ilmoittautuneille lähetetään varmistus kurssipaikasta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.


Kurssin vastuuohjaajat: Ville Mäkelä ja Janita Laakkonen

3D-mallinnuskurssi (SketchUp)

Talvilomalla 24.-27.2 klo 15:30-18:00 Tiedekassa (Ilvestie 19)
Kurssin hinta: 100 € (Nuorten kurssin osallistujille 75 €)

Suositusikä kurssilla on 11 vuotta tai vanhempi. Kurssilla opettelemme 3D-mallinnuksen perusteita ilmaista SketchUp mallinnusohjelmaa käyttäen. Kurssin aikana jokainen pääsee toteuttamaan oman 3D-mallin. Kurssi antaa myös työkaluja itsenäiseen mallintamiseen. Kurssilla on rajoitettu määrä tietokoneita, mutta omalla kannettavalla työskentelevät voivat saada paikan kurssille, vaikka varsinaiset kurssipaikat olisivatkin jo täyttyneet. Kurssille ovat etusijalla Nuorten ryhmän kurssilaiset. Ilmoittautuneille lähetetään varmistus kurssipaikasta kaksi viikkoa enne kurssin alkua. 

Kurssin vastuuohjaaja: Ville Mäkelä

Katso menneet tapahtumat täältä

Talviloman pajat on suunnattu 7-12-vuotiaille. Alle kouluikäiset voivat osallistua useimpiin pajoihin aikuisen kanssa. Lisätietoa www.tiedeka.fi/tiede-koodileirit

 

 

TORSTAI 28.2.2019 Tiedeka

klo 12:30-15 Arkkitehtuuri: Lumimaailma Luodaan valkoistakin valkoisempi lumimaailma, joka ei sula sisällä. Lumikuningattaren linna, jääpeikkojen vallit – mitä kaikkea valkoista keksitäänkään! Hinta 25€, pajaan mahtuu 12 osallistujaa.

Järjestää Arkkitehtuurikoulu Tiili.

 

PERJANTAI 1.3.2019 Tiedeka

klo 9-11:30 Arkkitehtuuri: Lumen valtakunta (alle kouluikäisille) Lumivalkoista arkkitehtuuria, joka ei sula sisällä. Sokeripalalinnaa vartioi pumpulinpehmeä lumiukko – vai oliko se sittenkin jääjänis? Lapset voivat osallistua tähän pajaan itsenäisesti tai tutun aikuisen kanssa. Hinta 25€, pajaan mahtuu 12 osallistujaa.

 

Järjestää Arkkitehtuurikoulu Tiili.

Arkkitehtuurikoulu Tiili on mukana Tiedekassa lauantaina 16.2. klo 12-16 järjestettävässä perhetapahtumassa. Tampereen Insinöörit ry:n järjestämässä tapahtumassa voi kokeilla arkkitehtuurin lisäksi koodaamista ja hypätä tieteen jännittävään maailmaan!

 

 

 

LAUANTAI 16.2. Tiedeka

klo 12.00-16

 

 

Arkkitehtuurityöpaja lapsille. Tekemistä ja ihmeteltävää riittää koko perheelle.

Kohtauksia Kaupungilla on viikon mittainen 3.- 6. luokkalaisille lapsille suunnattu arkkitehtuuria ja animaatiota yhdistävä työpaja. Viikon aikana rakennetaan ja askarrellaan hullunkurisia paikkoja, joissa seikkailee erilaisia hahmoja. Yhdessä suunniteltu ja toteutettu teoskokonaisuus animoidaan lyhytelokuvaksi, jonka osallistujat tottakai saavat myös kotiin katsottavaksi! 

Kohtauksia Kaupungilla 2018 järjestettiin 15.- 19.10.2018 Tammelan koululla yhteistyössä Pirkanmaan Elokuvakeskuksen, Tampereen kaupungin ja Taiteen Edistämiskeskuksen kanssa.

 

Linkki vimeoon ja kuvagalleriaan julkaistaan myöhemmin.