Kurssit

Kiinnostaako rakentelu, piirtäminen, suunnittelu tai askartelu? Kaikkea näitä ja paljon muuta puuhaa löydät arkkitehtuurikursseiltamme. Täältä löydät tiedot jokaisesta kurssista, aikatauluista ja yhteystiedoista. Voit ilmoittautua kursseille alla olevan linkin kautta

 

Vapaapaikkoja ja sisarusalennuksia on mahdollista tiedustella. Myös osamaksu on järjestettävissä pyydettäessä.
Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruutuksista tulee aina ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen arkkitehtuurikoulu.tiili@gmail.com.

 

Annetun aikataulun (ks. alla) ulkopuolella tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluja 20 € / oppilas. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Jos oppilaspaikka perutaan 14 vuorokautta ennen kurssin alkua tai myöhemmin, veloitamme 25 prosenttia kurssimaksusta. Jos oppilaspaikka perutaan kurssin alettua, veloitamme täyden kurssimaksun.

Ennen 1.1.2020 ilmoittautuneille myönnämme 30 € suuruisen ennakkoilmoittautujan alennuksen Minien ja Nuorten ryhmien kurssimaksuista.

 

____________________________________________________________________________________________________

 

TIEDOTE KOSKIEN KAIKKIA ARKKITEHTUURIKOULU TIILIN KURSSEJA JA KERHOJA

Arkkitehtuurikoulu Tiilin iltapäiväkerhot on keskeytetty toistaiseksi Tampereen kaupungin 12.3.2020 päivittämän toimintaohjeiden linjauksen mukaisesti. Seuraamme kaupungin linjausta ja ilmoitamme iltapäiväkerhotoiminnan mahdollisesta jatkumisesta osallistujille.

Seuraamme koronavirustilannetta ja viranomaisten suosituksia. Arkkitehtuurikurssilla huomioidaan jatkossa käsihygienia entistä huolellisemmin ja pöytien siivousta tehostetaan. Muistutamme, että flunssaoireisena ei tulla kurssille. Mahdollisen epidemia-alueelle suuntautuneen matkan jälkeen on myös hyvä olla pari viikkoa pois kurssilta. Toivomme osallistujilta etukäteen ilmoitusta kurssikerroilta poisjäämisestä.

 

Minit: 6-11 vuotiaiden ryhmä

Keskiviikkoisin klo 16.30- 17.45 Tiedekassa (Ilvestie 19)
Kurssikertoja: 9 kpl 29.1-8.4 välisenä aikana
Kurssin hinta: 180 €

 

Kurssilla sukellamme arkkitehtuurin maailmaan rakentaen ja taiteen keinoin.
Kurssin vastuuohjaaja: Ella Salminen

Juniorit: 11-19 vuotiaat

Keskiviikkoisin klo 18.00-20.00 Tiedekassa (Ilvestie 19)
Kurssikertoja: 9 kpl 29.1-8.4 välisenä aikan
Kurssin hinta: 180 €

 

Kurssilla perehdytään arkkitehtuurin ilmiöihin historian ja nykypäivän valossa. Opetus painottuu suunnitteluun ja rakentamiseen. Harjoittelemme myös arkkitehtoonista ilmaisukykyä. Kurssin vastuuohjaaja: Ella Salminen