Iltapäiväkerhot

Kiinnostaako lastanne arkkitehtuuri? 

Arkkitehtuurikoulu Tiili järjestää keväällä 2020 arkkitehtuurikerhoja lapsille ja nuorille Tampereen alueella. Iltapäiväkerhot ovat suunnattu 9-12 -vuotiaille. Kerho ei edellytä aiempaa tietotaitoa arkkitehtuurista, vaan se on pyritty rakentamaan niin, että iltapäiväkerho tarjoaa uutta sisältöä ja tehtävät ovat suoritettavissa eri taitotasoilla.
Kerhokausi on 20.1.-22.4.2020

____________________________________________________________________________________________________

 

TIEDOTE KOSKIEN KAIKKIA ARKKITEHTUURIKOULU TIILIN KURSSEJA JA KERHOJA

Arkkitehtuurikoulu Tiilin iltapäiväkerhot on keskeytetty toistaiseksi Tampereen kaupungin 12.3.2020 päivittämän toimintaohjeiden linjauksen mukaisesti. Seuraamme kaupungin linjausta ja ilmoitamme iltapäiväkerhotoiminnan mahdollisesta jatkumisesta osallistujille.

Seuraamme koronavirustilannetta ja viranomaisten suosituksia. Arkkitehtuurikurssilla huomioidaan jatkossa käsihygienia entistä huolellisemmin ja pöytien siivousta tehostetaan. Muistutamme, että flunssaoireisena ei tulla kurssille. Mahdollisen epidemia-alueelle suuntautuneen matkan jälkeen on myös hyvä olla pari viikkoa pois kurssilta. Toivomme osallistujilta etukäteen ilmoitusta kurssikerroilta poisjäämisestä.

 

Tammelan koulun iltapäiväkerho

Keskiviikkoisin klo 15.00-16.30 Tammelan koulu
Ohjaajana Janita Laakkonen

Wivi Lönnin koulun iltapäiväkerho

Maanantaisin klo 14.15-15.45 Wivi Lönnin koulu
Ohjaajana Janita Laakkonen

Pispalan koulun iltapäiväkerho​

Maanantaisin klo 14.30-16.00
Ohjaajana Laura Nikkinen

Pohjois-Hervannan koulun iltapäiväkerho​

Keskiviikkoisin klo 14.15-15.45
Ohjaajana Sanna Elfving